tiistai 27. lokakuuta 2015

Mansikkainen lime

Meillä on joka torstai valinnaisia ainieta, minulla on kello 12-16 Perämiehentiellä kemian labraa. Meillä on ollut jo kaksi kertaa labraa, ja molemmat kerrat ovat olleet kivoja ja opettavia. Me tehtiin ekalla kerralla muotoilugeeli ja toisella kerralle sampoo. Geeli ei mielestäni ollut mitenkään erikoisen hyvä tuote, mutta naama "rasvana" se toimi. Jostain syystä geeli auttoi finnien hävittäimisessä, montaa kertaa ei tarvinnut laittaa geeliä kun alkoin kuivattamaan näppylöitä.
Sampoo toimi mielestäni aika hyvin, pesi ja vaahtosi hyvin. Kun sampoo seisoi paikoillaan pari päivää oli se mennyt vähän paakkuiseksi, mutta ravistelemalla se meni taas haluttuun muotoon.
Geelin ohje
Sampoon ohje
 Molemmat tuotteet ovat olleet helppoja tehdä, sen kun lukee ohjeet tarkasti ja tekee asiat järjestyksessä. Aina tuotteen valmistuttua ollaan tehty koneilla asiaan liittyviä tehtäviä. Ne ei ole niin mukavia



 Me tehtiin geelistä mansikan ja limen tuoksuinen, väriksi laitettiin vaaleanpunainen. Sampoosta tehtiin pelkkä mansikan tuoksuinen ja väriksi oikea kunnon punainen.



1 kommentti: