tiistai 10. marraskuuta 2015

Talent factory

11.11 on Porvoon talent factory, johon olen osallistunun Sonin kanssa. Menemme esittämään koiratanssi esityksen. Sain vasta viime viikon torstainan tiedon, että meidät on valittu mukaan. Tämä asetti vähän kiirusta niin vapaan aikaan kun kouluhommiin. Tuli hieman kiire suunnitella koreografia, opetella se ja opettaa vielä koirallekkin. Samaan aikaan koulussa tehtäviä, TO-paikan etsimistä yms. Mutta tällä hetkellä meidän esitys ihan ok kunnossa, tai pakkohan sen on olla kun huomenna on kilpailu.

Meidän esityksessä on jonkun sortin rakkaus tarina, jos joku kuvaa sen ja saan käsiini sen videon niin laitan sen tänne. Meillä on kappaleena Isac Elliotin Lipstick, minusta meidän esitys voisi olla parempi. Mutta se on nyt se mitä on, ja toivotaan parasta.

Talentin järjestyksestä sen verran että, ilmottautuminen ja valittuiden informointi pitäisi olla paljon aikaisemmin. Kuten myös muu informaatio, huomenna on tosiaan esitys enkä vieläkään ole saanut kaikkia inffoja. Olisi kiva tietää vähän aikaisemmin koska pitää olla paikalla yms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti