tiistai 3. marraskuuta 2015

Kilpailutekniikka









                                                                             




    

 Viime jaksossa meillä oli kilpailutekniikkaa, joka jatkuu vielä jossain jaksossa. Kilpailutekniikassa me tehtiin vähän haastavamman näköisiä kampauksia, ja föönauksia. Harjoittelimme myös kampauksesta päättelyä, että miten se on tehty vaikka näet vain kuvan kampauksesta.




   
 Minulle helpointa oli aloittaa hahmottaminen etsimällä ositukset. Sen jälkeen katsoin mihin suuntaan hius lähtee mistäkin. Seuraavana oli painopisteiden ja pintojen hahmotus. Ja sitten vaan tekemään...











                   
Tässä on kuvat kaikista kurssilla tehdyistä kampauksista, lähes kaikkiin tehtiin lainetta. Kampauksia oli ihan kiva tehdä, mutta ajattelin että kurssi olisi vähän erilainen. Kiva oli että päästiin heti tekemään, ja aina oli tekemistä. Mutta olisin halunnut enemmän teoriaa ihan itse kilpailuista, millaista niissä on sääntöjä, kokemuksia jotain.










                  
Alku kurssista kun saimme materiaalit koko kurssille, oli kyllä ihan hassu olo että opettaja ajattelee että, minä osaisin alkaa tekemään niitä kuvan mukaisia kampauksia. Mutta jotenkin ne vain syntyi sieltä pikku hiljaa.



                 
Kun kampaus oli valmis oli tärkeää verrata rehellisesti omaa kampaustaan kuvaan mistä on mallia otettu. Piti olla todella tarkka ja rehellinen omille virheille ja onnistumisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti